Vårt nya hus

Vi har haft fullt upp med att packa upp och installera oss, och vi kan inte vänta på att visa er runt i vårt nya hus men jag har ännu inte tagit fram mobilkameran men ska snart göra det.. Håll ögonen öppna för bilder och uppdateringar! Under tiden får ni här en liten titt på vårt nya hem i Huddinge…Varför valde vi nyproduktion? Vi ville försäkra oss om att huset skulle vara energieffektivt och ha moderna funktioner och bekvämligheter som skulle göra våra liv enklare. Vi gillade också friheten att kunna anpassa husets planlösning och utformning så att det passar exakt våra behov. Vi älskar hur mycket naturligt ljus som kommer in genom alla fönster och hur rymligt det känns inuti. Det har varit en fantastisk flytt för oss och vi är så glada över att få göra detta till vårt hem. Vi kan inte vänta på att visa er mer!

Hittills har processen med att bosätta oss i vårt nya hem varit ett riktigt äventyr – pappersarbetet var skrämmande men värt varje ansträngning! Flyttdagen var kaotisk, men allt löste sig till det bästa.

Vi kunde knappt hålla tillbaka vår glädje när vi byggde det nya huset! Vi behöver aldrig oroa oss för större renoveringar eller reparationer. Vi tog oss tid att hitta precis rätt ställe, och det kändes som en dröm som gick i uppfyllelse när vi hittade en sådan fantastisk tomt i Huddinge att uppföra vår nyproduktion på. Huset i sig är modernt, effektivt och rymligt. Vi har det perfekta utrymmet för vår familj med gott om utrymme att växa. Och det finns en mängd olika funktioner som gör livet bekvämt: högt i tak, ljusa fönster och takfönster, nya apparater och armaturer, gott om förvaringsutrymmen överallt. Vårt hem har till och med en luftvärmepump, bra nu i dessa tider.