Renovering av garaget

Tjenare bloggen! Idag är det äntligen fredag och jag ska inte göra någonting i helgen förutom att bara slappa i soffan på altanen. Det har varit några hektiska dagar nu på jobbet med en hel del pappersarbete så jag har gjort mig förtjänt av att få ta det lugnt i några dagar. Nästa vecka så kommer det även dras igång med bygg här på tomten så det gäller att ladda upp sig nu under helgen. Vi ska renovera om garaget och jag har anställt en firma som ska hjälpa oss med bygg och hela köret. Samtidigt som garaget blir renoverat så tänkte jag passa på att göra en liten mindre renovering av altanen, jag vill bygga ut den lite för att kunna få tillgång till ännu mer soltimmar och då kan jag lika väl passa på att göra det när jag ändå har en byggfirma här. Då kan jag få lite tips och råd för att få ett bra resultat, samtidigt som jag kan se hur det går med renoveringen av garaget. Men det är många dagar kvar innan jag ska ta på mig snickarbyxorna så nu får det vara färdigpratat om bygg. Nu ska vi istället prata om det fina vädret som har dragit in över Alvesta, sommaren är verkligen här nu och det känns som att det bara gick på ett knyck. Våren var väldigt konstig och ganska kall måste jag säga, det var inte alls så fint som man var van vid. Men jag välkomnar definitivt den här värmen redan och det ser inte ut som att det kommer bli sämre heller. Känslan av att kunna gå runt i t-shirt är helt fantastiskt och jag har saknat det väldigt mycket. Jag tror på att det blir en riktigt bra sommar i år och om Alvesta kan fortsätta ha samma väder så är mycket vunnet.