Jag hyrde en släpvagn till flytten

Tjenare bloggen! Det ska bli roligt att skriva ett inlägg igen då det var ett tag sedan sist. Anledningen till att jag inte har skrivit något på ett tag är för att jag har haft full med att rensa ur lägenheten inför flytten samt att flytta. Eftersom det är något som har varit väldigt aktuellt i mitt liv tänkte jag dela med mig av det och dessutom berätta om något som underlättade livet för min före och under flytten, nämligen ett företag som hyr ut släpvagnar i Mönsterås.

När jag bestämde mig för att flytta till en mindre lägenhet visste jag att det skulle innebära mycket jobb, redan då fruktade jag dagen då flytten kom. Jag hade förberett mig på att det skulle bli en jobbig period runt flytten, framförallt för att jag har lyckats samla på mig en hel del saker under mina år i den förra lägenheten. Alla de sakerna skulle inte kunna följa med i flytten, det fick helt enkelt inte plats i den nya lägenheten. Därför var jag tvungen att rensa bland mina kläder, möbler och småsaker. Precis som jag hade fruktat tog det lång tid att gå igenom allt som jag hade, dessutom tog det ganska lång tid att åka och slänga det som skulle slängas samt köra iväg det som skulle till en second hand-butik i närheten. Dock är jag väldigt glad att jag lyckades ta hand om det på egen hand, det är helt tack vare att jag lyckades hyra en släpvagn. Jag vände mig till ett företag som heter RL Maskinservice, vilket är ett företag som bland annat hyr ut släpvagnar i Mönsterås. Än idag är jag väldigt tacksam för det här företaget, tack vare dem kunde jag ta hand om flytten själv. Att hyra en släpvagn från dem gjorde att jag inte behövde lägga ut onödigt mycket pengar på att anlita ett företag som kunde ta hand om det. Med det sagt kan jag starkt rekommendera er om RL Maskinservice ifall ni letar efter ett företag som hyr ut släpvagnar i Mönsterås.