Healing i Gnesta

Hej alla fina som läser min blogg!

Jag pratade med en vän till mig som testat healing hos en kvinna i Gnesta och rekommenderade mig att testa det. Jag har aldrig testat healing men kan erkänna att jag är lite nyfiken för det verkar väldigt härligt och givande. Det jag har förstått om healing är att det kan hjälpa till att släppa på både fysiska och mentala blockeringar som kanske beror på stress, oro, ångest eller andra jobbiga saker man har gått igenom eller är mitt i också för den delen. Men det kan också hjälpa för att hitta svar inom sig, sådana som man kanske inte tar sig tid att lyssna till eller av någon anledning skjuter undan för att man låter andras förväntningar påverka.

Det kan också vara att man själv av någon anledning är rädd för att lyssna inåt för att när svaren väl är framme och synade så kan vi inte längre förneka dem. Vi människor är ofta rädda för förändring, även om vi kan ana att det faktiskt är något som leder till det bättre så finns det en bekvämlighet i att veta vad man har och får. Det vi inte vet så mycket om och det som är nytt kan vara skrämmande även fast att det ganska tydligt är en positiv förändring.

Jag har en del svar som ligger där inne och gömmer sig som jag inte riktigt tagit mig tid att lyssna till, dessutom har jag haft några trassliga relationer tidigare så jag tror att healing skulle kunna vara en bra hjälp för mig. Det var när vi pratade om det jag och min vän som hon berättade mer om healing och att jag borde testa. Så det får nog bli så att jag bokar tid. Hoppas ni har en fin dag och tar hand om er!