Har ni hört om denna blomsterbutik i Motala?

En sådan bra blomsterbutik i Motala som Niklasblomman är, gör att jag bestämde mig för att skriva ett inlägg om denna blomsterbutik! Det här inlägget kommer att få handla om denna blomsterbutik i Motala som sagt var, där jag var och handlade en vacker bukett blommor i förrgår. Vår chef fyllde år och vi hade samlat ihop pengar på jobbet för att köpa blommor. 

Alla på jobbet vet att jag har gröna fingrar och tycker mycket om blommor, så det var inget konstigt att det var jag som fick ansvaret att gå till Niklasblomman och köpa blommor. Det är så trevligt när ens kollegor har förtroende för en och litar på ens omdöme när det gäller det här att kunna välja ut en bukett blommor som ska passa chefens personlighet och smak. Det kan jag lova att det blev en underbar bukett som var högt uppskattad. Vi hade fått ihop en stor summa pengar så det blev en blomsterbukett med extra allt skulle man kunna uttrycka sig, och det är klart att när man har samlat ihop tusen kronor då blir det en bukett som verkligen sticker ut, fast på ett bra sätt. Chefen blev överlycklig och senare på dagen bjöds det på prinsesstårta, jag älskar den gröna marsipanen men det pratar vi om en annan gång. Jag skulle mest vilja säga till er alla att när ni väl ska köpa blommor, så tycker jag att ni ska besöka just denna fina blomsterbutik i Motala med sin hjälpsamma personal som verkligen vet vad bra kundservice innebär.